Ljudbokskungen

Let us help you grow your business through the web

Ljudbokskungen.se är en webbplats som erbjuder omfattande information och resurser relaterade till ljudböcker. Startat med en enkel vision: att göra ljudböcker tillgängliga och njutbara för alla. Webbplatsen innehåller en stor databas med recensioner, rekommendationer och insikter om de bästa ljudbokstjänsterna. Detta gör Ljudbokskungen.se till en populär plats för ljudboksälskare som vill hitta och jämföra olika tjänster och titlar.

Ljudbokskungens första 6 månader live, ständig utveckling. 
Ljudbokskungen fortsatt utveckling
Motsvarande period på google search console. 
Besökarsegment - Organisk trafik

Utmaningar: När vi påbörjade arbetet med Ljudbokskungen.se stod vi inför flera utmaningar. Det primära målet var att öka webbplatsens synlighet i sökmotorer, vilket var en utmaning i den konkurrensutsatta ljudboksbranschen. En annan viktig uppgift var att skapa engagerande, SEO-optimerat innehåll som inte bara lockade besökare utan även uppmuntrade dem att utforska de olika ljudbokstjänsterna. Utöver detta behövde vi utveckla en intuitiv och användarvänlig webbdesign för att förbättra navigering och användarupplevelse.

Lösningar: För att tackla dessa utmaningar genomförde vi en omfattande nyckelordsanalys för att identifiera relevanta söktermer inom ljudboksområdet. Vi optimerade sedan webbplatsens innehåll med dessa nyckelord, samtidigt som vi bibehöll hög kvalitet och relevans. Webbplatsens struktur och navigering förbättrades för att göra den mer användarvänlig och responsiv. Vi implementerade också en strategi för att skaffa högkvalitativa baklänkar och stärkte webbplatsens lokala SEO för att bättre nå den svenska marknaden.

Resultat: Resultaten av vårt SEO-arbete var betydande. Webbplatsens ranking i sökmotorer förbättrades avsevärt, vilket ledde till en ökad organisk trafik. Användarengagemanget förbättrades med längre besökstider och lägre avvisningsfrekvenser. Tack vare den förbättrade användarupplevelsen blev vår webbplats en uppskattad resurs för ljudboksälskare. Genom att kombinera kvalitetsinnehåll med en effektiv SEO-strategi kunde vi etablera Ljudbokskungen.se som en ledande informationssida för ljudboksintresserade i Sverige.

0.09% CTR

20% less CPA

272% ROI

Från klienten

Som ett nystartat företag var vi i början osäkra på var vi skulle börja med vår webbplats och dess SEO-strategi. Vi hittade Lingsty av en slump, och idag kan vi inte vara mer tacksamma för det. Resultaten har överträffat våra förväntningar. När vi stöter på problem eller utmaningar, vet vi att stöd bara är ett mail eller ett telefonsamtal bort. Vi är verkligen supernöjda med samarbetet och den service vi fått från Lingsty!

Our case studies

See all projects

Get new blog posts by email: