Begone

Låt oss hjälpa dig att stärka din verksamhet online.

BeGone är verksamma inom skadedjursbekämpning & sanering. Webbsidan är utvecklad i syfte att tydligt visa besökarna vilka tjänster som utförs och snabbt etablera en kontakt mellan kund och verksamhet. 

Achieved a Click Through Rate of 0.09% generating a number of new sales
In the first month of activity the Cost Per Action was reduced by 20%
Return on Investment of 272%
Social shares by network

Utmaningar

Att starta från noll är lika kul som utmanande, här behövde vi ta fram en grafisk profil, utveckla en webbsida och optimera sagd webbsida för att konvertera. 

Lösningar

I ett tidigt skede gjordes ett dussintals sökordsanalyser, något vi använde för att välja och utforma vårt sidinnehåll. Därefter tog vi fram en grafisk profil och utvecklade en webbsida (CMS Wordpress). 
Begone kommer initialt driva trafik genom PPC och behövde således landningssidor till de annonser som kommer köras. Dessa skapades till vardera tjänst och nyttjar självklart spårbara formulär för att effektivt kunna mäta annonseringens resultat. Dessa formulär är i sin tur kopplade till HubSpot (CRM-System) för att få en tydlig överblick och möjligheten att lätt kunna hantera kunder och arbeten. 

Resultat

Under uppföljning

Vi åstadkom en (CTR) på %, konverterade x % av besökarna och nådde slutligen en ROI på x%

0.0% CTR

0.0% CPA

0.0% ROI

Från Klienten

“Som ett nystartat företag hade vi ingen aning om vart vi skulle börja, vi hittade Lingsty av en slump och är idag väldigt tacksamma för det. Saker fungerar bättre än vad vi hade förväntat oss och de gånger vi stöter på patrull vet vi att hjälp finns ett mail eller telefonsamtal bort. Supernöjda är vi! ”

Our case studies

See all projects

Ta del av våra inlägg via email: